Heavenly Sword 2 Çoktan İptal Olmuş

23.04.2012 13:31 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz günlerde God of War: Ascension'un duyurulmasına yönelik yapılan tanıtım çalışmaları, çoğu kişinin aklına Heavenly Sword 2'yi de getirmişti. Verilen tarih geldi, geçti fakat birçok hayran hâla daha Heavenly Sword'un devamını merak ediyor.
 
     Konuyla ilgili bir araştırma yapan Eurogamer sitesi, üzecek bir haberle karşımıza çıktı. Daha önce Sony'de görev almış bir animasyon tasarımcısının CV'sinde Heavenly Sword 2'ye rastlayan site, oyunun çalışmalarına 2008 yılında başlandığının bilgisini alırken, çalışmaların ardından projenin iptal edildiğini de aktarıyor. CV'de projeyle ilgili detaylı bir bilgi yer almıyor.
 
     Bunlara ek olarak, bahsi geçen çalışan Martin Binfield'in CV'sinde ismi duyurulmayıp da iptal edilen üç proje daha yer alıyor. Bunların birisi 2005, diğeri 2007 ve bir diğeri de geçtiğimiz sene hazırlanmaya başlamış. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavenly Sword Platformlar: PS3 Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 12 Dk önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 2 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler