Koei Tecmo ilk Çeyrek için Mali Raporunu Yayınladı

26.07.2021 12:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Japonya merkezli video oyun geliştiricisi Koei Tecmo, 31 Mart 2022'de sona erecek mali yılın ilk çeyreğine ilişkin finansal rakamları açıkladı. Bu çeyreğin sonuçları, Koei Tecmo'nun kar sağladığını gösteriyor.
 
Bu tür olumlu sonuçların alınmasının arasında, yeni oyunların piyasaya sürülmesi ve Nioh 2: Complete Edition gibi yapımların güçlü satışları yer alıyor. Sadece Japonya'da piyasaya sürülen (27 Temmuz'da batıda piyasaya sürülecek) Samurai Warriors 5, 30 Haziran itibariyle 280.000 kopya satarak, kar elde edilmesine olanak sağlıyor.
 
Halihazırda dünya çapında yayınlanmış olan Ninja Gaiden: Master Collection ise 30 Haziran itibarıyla 240.000 kopyaya ulaştı. Dolayısıyla ikinci çeyrek için satışlar yüzde 6,7, kar ise yüzde 20 oranında artış gösterdi.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler