Metal Gear Solid Rising TGS'de Yer Almayacak

MGS: Rising'in konsepti serinin diğer oyunlarından çok farklı
27.08.2011 08:27 Alkan Adakaner


     15 Eylül'de düzenlenecek olan Tokyo Game Show'un Japon firmalar için önemi çok büyük. Bu firmaların merakla beklediğimiz oyunları bu fuarda karşımıza çıkıyor veya yepyeni yapımlar duyuruluyor.
 
     Konami'nin uzun süredir sesi soluğu çıkmayan oyunu Metal Gear Solid: Rising'ten de yeni haberleri bu fuarda alabiliriz sanmıştık, ama hayallerimiz suya düştü. Konami'nin TGS listesinde yer almayan oyunun fuarda görücüye çıkmayacağı açıklandı.
 
     Kojima Productions'tan Sean Eyestone'un açıklamasına göre geliştirici stüdyo bir şov düzenlemek veya trailer yaratmak yerine oyunu geliştirmeye odaklanmak istiyormuş. Yetkili yine de oyuncuların bu tür sorular sormasının gayet normal olduğunun farkında.
 
     2009 yılındaki E3 fuarında Playstation 3, Xbox 360 ve PC için duyurulan oyundan yeni bir haber almayalı çok uzun süre oluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 2 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 3 Saat önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 4 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler