Monster Hunter Tri G'den Yeni Video

22.10.2011 11:04 Alkan Adakaner

 
      İlk olarak Nintendo Wii için piyasaya çıkan daha sonra PSP'ye farklı bir sürümü uyarlanan Monster Hunter 3 şimdi de yepyeni özellikler ile 3DS ekranlarına geliyor. PSP'ye göre daha gelişmiş grafikler ve içerik sunacak oyun için yeni bir video daha yayınlandı.
 
     Oyunun bu videosunda avlamamız gereken dev canavarlar başta olmak üzere oyunun dünyasına ayrıntılı bir bakış yapıyoruz. 3D görüntü desteği ile oyunun dünyasını daha iyi hissedeceğimiz yapımda 4 kişilik co-op desteği de bulunuyor. Buna rağmen online oyun desteği malesef yok.
 
     Bu yıl sonunda Japonya'da piyasaya çıkacak oyunun Avrupa ve Amerika'ya gelme ihtimali de yüksek. Bu arada Capcom'un Monster Hunter 4'ü de 3DS için duyurduğunu hatırlatalım. Bu serinin hayranlarının yeni adresi 3DS olacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Ultimate Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler