Müthiş Halo: Reach Figürleri

18.10.2010 13:10 Levent Polater


 
 
 
    Halo: Reach için birbirinden harika aksiyon figürleri Aralık ayında satışa çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncak şirketi McFarlane tarafından hazırlanan bu 4 farklı oyuncak, Halo: Reach'in anahtar karakterlerden oluşturulmuş.
 
    Daha önce de Halo ile ilgili figürler yaptığı bilinen firmanın oluşturduğu bu set tasarladıkları ilk Halo: Reach figürleri olma özelliği taşıyor. Yaklaşık 5 inch büyüklüğünde olan bu figürlere ek olarak yakın bir zamanda firma  Elite, Grunts, UNSC forces, Ghost ve Warthog araçları ile ilgili tasarımlar da gerçekleştirmeyi planlıyor.
 
    Firmanın ilk Halo: Reach seti figürlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords Mobile × Qin Shihuang'ın Toprak Askerleri İş Birliği Oyun Dünyasına Kültürel Bir İmza Atıyor! 38 Dk önce Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler