Netflix, Resident Evil Dizisinin Resmi Fragmanını Yayınladı

06.06.2022 21:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Netflix, yakında yayınlanacak olan Resident Evil TV dizisinin resmi fragmanını yayınladı. Bunun yanı sıra bir Licker'ın yer aldığı poster görüntüsü de ortaya çıktı.
 
Netflix Youtube kanalında fragman hakkında şu ifadeler yer alıyor: "Umbrella Corporation dünyayı değiştirecek. Korku oyunu serisinden uyarlanan Resident Evil: biohazard ve T virüsü, 14 Temmuz'da Netflix'te."
 
Netflix, Resident Evil dizisini 2020'de diziyi duyurmuştu. Bunun yanı sıra dizinin birer saatlik sekiz bölümden oluşacağı belirtilmişti.
 
Yine Netflix'in dizi hakkında yazdığı tanıtım yazısında şu ifadeler yer alıyor: "T-virüsünün keşfedilmesinden neredeyse otuz yıl sonra yaşanan bir salgınla Umbrella Corporation'ın karanlık sırları ortaya çıkar. Korku oyunu serisinden uyarlandı."
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler