Okami, Playstation 3 Yolunda mı?

Amaterasu'yu yüksek kalitede grafiklerle dolu bir dünyada görmek harika olurdu
09.04.2011 11:06 Alkan Adakaner


     Playstation 2'de başarısız pazarlama stratejisi yüzünden satış anlamında Capcom'u hayal kırıklığına uğratan Okami Playstation 3 için geliştirebilir mi?
 
      Official PlayStation Magazine UK'nin Mayıs sayısındaki söylentiler bölümüne göre düşük satış rakamlarına rağmen Capcom hala Playstation 3 için bir Okami oyunu geliştirebilir. Tabi dergi editörleri bir şeyler mü duydular bilemiyoruz, ama bu seriyi PS3'te görmek hoş olurdu.

     Capcom bir süre önce DS için Okamiden'i piyasaya çıkarmıştı. Eğer bu oyunun satışları başarılı olursa Playstation 3'te bir Okami oyunu görme şansımız da artar. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler