Sniper Elite: Nazi Zombie Army Duyuruldu (Video)

Mermi ve bombalardan daha tehlikeli düşmanlar geliyor
13.02.2013 22:14 Alkan Adakaner


     Rebellion Games, Sniper Elite serisinin bir yan oyunu olacak Nazi Zombie Army'i duyurdu. Sniper Elite'in dünyasında geçecek oyun ana senaryodan bağımsız olacak. Düşmanımız ise oyunun adından da anlaşılacağı üzere zombiye dönüşmüş Naziler olacak.
 
     Buradaki zombiler silah da kullanabildiklerini belirtelim. Muhtemelen co-op desteği de sunacak oyunun resmi duyurusu yarın yapılacak. O nedenle bu oyunun Sniper Elite V2 için bir ek paket mi yoksa tam sürüm bir oyun mu olduğu konusunda emin değiliz, ama şu ana kadar gelen bilgiler Nazi Zombie Army'nin bir ek paket değil, yepyeni bir oyun olduğu yönünde.
 
     Aşağıda oyunun ilk videosunu izleyebilirsiniz. Grafiksel olarak Sniper Elite V2'nin kalitesinde bir yapım bizi bekliyor gibi görünüyor; ama oyunun atmosferi çok farklı olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nazi Zombie Army Platformlar: PC Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Steam Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 2 Saat önce Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler