Sony'nin Yeni Move Oyunu Datura'dan Video Geldi

Derin ve etkileşimli bir maceraya atılacağız!
15.03.2012 15:05 Gökhan Yılmaz

 
     Sürekli adam vurmaktan veya sağda solda zıplamaktan sıkıldıysanız Datura'nın farklı bir konsepte sahip görülüyor. Orijinal bir yapıya sahip olan yeni Move ve dolayısıyla PlayStation 3 oyunu olan Datura'dan ilk oynanış videosu karşımızda.
 
     Biraz macera, etrafı keşfetmece; biraz da ambiyansın derinliklerine dalacağınız oyunda oldukça farklı bir oynanış bekliyor bizleri. God of War yapımcısı Santa Monica tarafından geliştirilen oyunu bizlere Matt Morton anlatıyor.
 
      Videoda gördüğümüz üzere elinizde Move ile etrafı keşfe çıkıyorsunuz. Ağaçlara dokunarak ve onları hissederek yakın çevrenin haritası not defterinize işleniyor. Yani ağaçların ruhu ile çevreyi tanımış oluyorsunuz. Oyunda elimizi Move ile birebir kontrol ediyoruz ve kilit açmak, kapı açmak gibi olayları hareketle kontrol ediyoruz. Oyunun çoğunun ormanda geçeceği söyleniyor ve etrafta gizemli objeler bulacağımız belirtiliyor. Bunlarla ne yapacağımız konusunda bize kesin bir bilgi verilmiyor ve kendimiz bulmaya çalışıyoruz. Bu da oldukça farklı bir deneyim vadediyor. Oyunda yapacağınız seçimlerin oyun sonunu değiştireceği ve oyun sonundaki karakterinizin yapısına işleneceği söyleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Datura Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 14 Dk önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 3 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler