Telltale, Game of Thrones'u VGX'te Duyuracak!

07.12.2013 21:26 Samet Konuksal


    The Walking Dead ve The Wolf Among Us gibi oyunlarla kendini sevdiren Telltale Games'in yeni bir Game of Thrones oyunu üzerinde çalıştığı daha önceden söylentilerde karşımıza çıkmıştı. Görünüşe göre bahsi geçen söylenti, bu gece itibariyle resmileşecek.
 
    Oyun dünyasının önemli sitelerinden CVG, VGX'in provalarından birkaç sızıntıya ev sahipliği yaptı. Sitenin Twitter hesabında belirtilenlere göre Telltale Games, 'rüya proje' olarak tanımladığı Game of Thrones projesini bu gece VGX'te duyuracak. Sitede yer alan açıklamalarına göre Game of Thrones yapımı, The Walking Dead'de olduğu gibi TV şovu odaklı değil, kitap odaklı işleyecek.
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 9 Dk önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 3 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler