İşte El Shaddai'nin E3 Videosu ve Çıkış Tarihi

Dediğim gibi, El Shaddai'de gördüklerimiz daha öncekilere benzemiyor.
04.06.2011 02:42 Levent Polater

 
    El Shaddai: Ascension of the Metatron için 2 güzel haberimiz var. Birincisi oyunun E3 2011 için hazırlanan videosu yayınlandı, ikincisi ise oyunun çıkış tarihi açıklandı.
 
     9 Eylül'de Avrupa raflarını dolduracağı açıklanan oyunun E3 videosu hakkında konuşmak gerekirse, oyunun farklı olacağını bekliyorduk ancak bu kadarı da fazla. El Shaddai daha önce gördüklerimize kesinlikle benzemiyor, ve rutin macera-aksiyon oyunların aksine bambaşka bir şeyler oyuncuya verme peşinde.
 
    Tokyo tabanlı bir ekip ve bu ekibin başında Devil May Cry'da çalışan Sawaki Takeyasu tarafından geliştirilen El Shaddai: Ascension of the Metatron, oyuncuları Enoch'un kontrolüne terkediyor. Göz alıcı atmosferi ve renkli oynanışı ile 2D ve 3D platform öğelerini birleştiren yapımda Enoch ile 'Fallen Angels' ruhlarını toplamalı ve dünyayı büyük bir tehlikeden kurtarmalısınız.

    Lafı da fazla uzatmadan sizi E3 2011 videosuna yönlendirelim ve oyunda neler ile karşılaşabileceğiniz konusunda daha iyi bir fikir edinin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
El Shaddai: Ascension Of The Metatron Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ignition Tokyo Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 42 Dk önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler