AC IV: Freedom Cry Bağımsız Olarak Satılacak

05.02.2014 19:45 Alkan Adakaner

 
    Assassin's Creed IV'ün beğenilen indirilebilir içeriği Freedom Cry'ın bağımsız olarak satılacağı açıklandı. Yani bu indirilebilir içeriği oynamak için ana oyun olan Assassin's Creed IV: Black Flag'e ihtiyacınız olmayacak.
 
    19 Şubat'ta Avrupa'da (şu an sadece bu bölgeye duyuruldu) Playstation 3 ve Playstation 4 için satışa çıkacak indirilebilir içerik 25 Şubat'ta ise PC için yayınlanacak. Ubisoft bu bağımsız sürümü Xbox One ve Xbox 360 için duyurmadı.
 
     Freedom Cry'da ana karakterimizin adı Adéwalé ve kendisi Edward Kenway'den farklı bir dövüş stiline sahip. Yepyeni silahlar kullanan bu karakterin kölelere özgürlük kazandırmak gibi bazı özel amaçlarının olduğunu belirtelim. Kendisi de bir zamanlar köle olan karakterimiz, Edward Kenway'in ekibine katıldıktan sonra bir özgürlük savaşçısı oluyor. Aşağıda bağımsız sürüm için yayınlanan videoyu bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler