Academia: The Fractured Continent için Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

23.07.2022 19:20 Umut Tandoğan

 
 
Acquire, yakında çıkacak oyun Adventure Academia: The Fractured Continent için ikinci yeni tanıtım videosu yayınladığını bildirdi. Adventure Academia: The Fractured Continent, 8 Eylül'de PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için çıkacak.
 
Adventure Academia: The Fractured Continent, Class of Heroes dünyasında geçen bir strateji RPG'dir! Kendi öğrenci partinizi yaratın! Öğrencileri topla ve canavar ordularına karşı zafer kazanmaları için onlara rehberlik et!
 
Her aşamada, çeşitli yeteneklere ve saldırılara sahip devasa patron canavarlar bulunur! Öğrencilerinizi doğru şekilde yönlendirmeniz gerekecek... Ya da yok edilmekle yüzleşeceksiniz!
 
Fragman Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler