Android için Nintendo 3DS, AR Kart Uygulaması

Bu uygulama sayesinde AR kartları cebinizde taşımanıza gerek kalmıyor.
23.03.2011 13:13 Ersin Kılıç


     Nintendo 3DS'in en büyük ve eğlenceli yeniliklerinden biri olan AR Kart sistemini çoğu haberimizde sizlere anlatmaya çalıştık. Kutu içeriğinden çıkan özel kartları Nintendo 3DS kamerasına okutarak çeşitli oyunlar ve resim çekme imkanına sahip oluyorsunuz. Üstelik kartın boyutunu büyüterek eğlencenizi de katlayabilirsiniz.
 
     Ayrıca AR kartların monitör üzerinden, hatta iPhone, HTC gibi cep telefonlarınızı kullanarak bile aktifleştirebileceğinizi belirtmiştik. Yani AR kartı internet üzerinden bularak iPhone ekranına getirip 3DS'e okutmanız yeterli oluyor.
 
     İşte bu mantıktan yola çıkan Andrew Wilson, Android tabanlı telefonlar için bir aplikasyon geliştirmiş. An itibari ile Android marketten indirebileceğiniz bu aplikasyon sayesinde mevcut tüm AR kartlarını Android kullanan cep telefonlarınıza getirebiliyorsunuz. Uygulamanın Android market sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 4 Saat önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 5 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 6 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler