Araba Parçalama , Super SF 4 ile Geri Dönüyor!

04.11.2009 15:25 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic



Capcom
, ekstra karakterler içereceğini ve 2010 ilkbaharında piyasaya sürüleceğini açıkladığı Super Street Fighter 4 ile serinin hayranlarına nostaljik dakikalar yaşatmayı hedefliyor.

Famitsu'nun yeni sayısıyla birlikte Street Fighter 2'de yer alan Araba Parçalama ve Fıçı Kırma Bonus Bölümleri'nin Super Street Fighter 4 ile birlikte geri döneceği ortaya çıkarken  , oyunun online kısmında  klanların kapışmasına izin veren 2 kişilik ve 4 kişilik takım modlarının bulunacağı da açıklandı.

Bilindiği gibi Super Street Fighter 4'te 3'ü açıklanmış durumda olan ( T. Hawk  ,  Dee Jay ve  Juri ) toplam 8 yeni karakter bulunacak.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler