Battlefield 3'ün Bu Görüntüleri Göz Kamaştırıyor

Biri bana bunun oyun olduğunu söylesin!
07.10.2011 18:31 Ersin Kılıç


     25 Ekim'da çıkışını yapacak olan battlefield 3 şu sıralar oyun sektörünün en çok konuşulan oyunlarından birisi. Tabi bunda devam eden açık beta ve bu betada karşılaşılan bazı grafiksel hataların da payı oldukça büyük. DICE ekibi ise oyunun tam sürümü için güven veriyor ve betanın önemine, anlamına dikkat çekiyor. Oyun için yayınlanan ekran görüntüleri ise ağzımızı sulandırmaya devam ediyor.
 
     Bugün Battlefield 3'ün senaryo modu için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Senaryonun çeşitli anlarından seçilen bu görüntülerde her zaman olduğu gibi grafikler oldukça dikkat çekiyor. Özellikle ışıklandırmalar dışında kaplama kalitesi sabırsızlandıran cinsten. Hele ki uçak kokpitine bayıldığımı söylemeliyim. Dışardaki fırtına ve kokpit camındaki detaylar gerçekten oldukça başarılı.
 
     Pazar günü açık betası sonlanacak olan oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake'ten 3 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 20 Dk önce GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? 1 Saat önce Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak! 2 Saat önce Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler