Bizarre Yeni Proje Üzerinde Çalışıyor

Firmanın yeni projesi Blur, 26 Martta piyasaya çıkacak.
27.01.2010 14:03 Ersin Kılıç

 Project Gotham Racing ve Geometry Wars gibi oyunlaı ile tanınan ve son olarakta Blur ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Bizarre Creations'un yeni bir proje üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.
 
Bizarre Creations, resmi internet sitesinde verdiği iş ilanı ile birinci ve üçüncü şahıs oynanışa sahip olan deneyimli dizayn elemanları aradıklarını belirtti.
 
Firmanın verdiği bu ilan sonucunda ise akla sıradaki James Bond oyunu geliyor. James Bond oyunlarının haklarını ellerinde bulunduran Activision Blizzard, geçtiğimiz dönemlerde yaptığı açıklama ile yeni Bond oyununun yapımını Bizarre Creations'a teslim ettiklerini belirtmişlerdi.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 10 Dk önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 3 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler