Borderlands Filminde Lilith'i Cate Blanchett Canlandırabilir

06.05.2020 12:01 Özgür Eroğlu

 
İlk oyunu 2009 yılında, son oyunu ise 2019 yılında yayınlanan popüler oyun serisi Borderlands'in filmi ile ilgili yavaş yavaş haberler paylaşılıyor.
 
Geçtiğimiz aylarda filmin hazırlıklarına başlandığı açıklanmıştı, ama bir daha haber paylaşılmadı. Variety'nin raporuna göre film için bazı gelişmeler yaşanıyor olabilir. Variety'e göre oyunun ana karakterlerinden Lilith'i, Lord of The Rings filmindeki Galadriel rolü ile tanınan başarılı oyuncu Cate Blanchett'in oynaması için görüşülüyor.
 
Film Lionsgate tarafından yapılacak, filmin yönetmenliğini ise Eli Roth üstlenecek. Filmin senaryosunu ise Chernobyl ve Hangover gibi yapımların senaristi Craig Mazin yazacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands Filmi Platformlar: PC Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: Lionsgate Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler