Dark Souls II: Scholar of the First Sin Güncellemesi 5 Şubat'ta Yayınlanıyor

15.01.2015 11:31 Alkan Adakaner


   Bildiğiniz gibi Dark Souls II'nin yepyeni bir sürümü Xbox 360, PS3 ve PC'nin yanı sıra Playstation 4 ve Xbox One için de geliyor. Dark Souls II: Scholar of the First Sin adlı bu sürüm oyuna çok sayıda yeni içerik getirecek.
 
    Bu sürüm öncesinde From Software yeni bir güncellemeyle oyuncuları Dark Souls II: Scholar of the First Sin'e hazırlıyor. Bu güncelleme bizi The Scholar of the First Sin adlı karakterler tanıştıracağı gibi Agape Ring gibi yeni eşyalar, online oyun düzenlemeleri, eşyalarla ilgili denge ayarları getiriyor. Ayrıca artık eşyalarla ilgili tanımlar daha ayrıntılı olacak.

    Agape Ring'ten bahsetmek gerekirse, bu yüzüğe online oyun oynarken üzerinizdeki ruhları yükleyebiliyorsunuz. Böylece üzerinizde istediğiniz kadar ruh tutma şansınız oluyor. 

    Geliştiriciler Covenant'larla ilgili de çeşitli düzenlemeler yapmışlar. Örneğin Covenant of Champions'ta artık öldürdüğünüz düşmanlar yeniden karşınıza (büyük ihtimalle asla tükenmeyecekler) çıkıyorlar ve size daha fazla hasar veriyorlar.
 
    Güncelleme listesinde Rusted Coin'in artık daha etkili olduğu ve Awestone'ların daha fazla düştüğü de görülüyor. Oldukça uzun olan güncelleme listesine (İngilizce) buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 8 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler