Darksiders Warmastered Edition Wii U Çıkış Tarihi Duyuruldu

07.04.2017 16:26 Gazali Çetinkaya

   Darksiders Warmastered Edition'ın Wii U sürümü için nihayet çıkış tarihi verildi.
 
   Darksiders Warmastered Edition 23 Mayıs tarihinde Wii U için USD/EUR 19.99 fiyat ile çıkış yapacak.
 
   Darksiders Warmastered Edition, yüksek çözünürlük ve performans iyileştirmelerini içeren ilk Darksiders oyununun remastered sürümüdür.
 
   Son zamanlarda birçok Wii U oyununun iptal edilmesinden sonra Darksiders Warmastered Edition'ın da iptal edileceği yönünde düşünceler vardı ancak THQ Nordic bugün yayınladığı basın bülteni ile "Birkaç söylentinin aksine, Wii U sürümü yolda ve hiçbir şekilde iptal edilmedi." dedi ve çıkış tarihini açıkladı.
 
   The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Nintendo'nun Wii U için sunduğu son birinci parti oyun oldu. Üçüncü parti desteğinde ise Darksiders Warmastered Edition'dan sonra Warner Bros. ekibi de Cars 3: Driven to Win oyununu Wii U'ya çıkaracak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders Warmastered Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: KAIKO Dağıtıcısı: Nordic Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler