Dead Space iPhone'un Çıkış Tarihi + Görüntüleri

iPhone/iPad kullanıcıları bu kanlı atmosferi hissedecekler
06.01.2011 12:01 Alkan Adakaner


    Dead Space'in 2. oyunu PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkmaya hazırlanırken iPhone ve iPad kullanıcıları ise kendilerine has bir oyunu oynama fırsatı yakalayacaklar.
 
    Electronic Arts'ın açıklamasına göre Dead Space iPhone/iPad'in sürümü ilk oyun ile 2. oyun arasında geçen bir senaryoya sahip olacak. Ana karakterimiz ise kod adı Vandal olan bir kişi. Bu kişinin Isaac olup olmadığı şimdilik bilinmiyor.
 
    25 Ocak'ta App Store'da yayınlanacak oyunda cihazımızın sol köşesinden karakterimizi ilerletecekken, sağ köşeye dokunarak ise hedef alacağız. Çoğu oyunda olduğu gibi küçük dokunuşlarla ateş etmemiz mümkün olacak.
 
     Aşağıda oyunun iPad sürümüne ait ilk ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Oyun grafiksel olarak oldukça iyi görünüyor. Büyük ihtimalle Dead Space serisinin o ürkütücü atmosferini iPhone/iPad ekranlarında da başarılı bir şekilde hissedeceğiz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space (iPhone) Platformlar: Mobil Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler