Diablo 3'ün Açığa Çıkmamış Gizli Sınıfları

22.12.2010 11:18 Gökhan Yılmaz

 
     Blizzard'ın Diablo 3 üzerinde çalışan tasarım ekibi, daha önce gösterilmemiş bazı gizli dosyaları ortaya çıkardı. Diablo 3'ün yeni sınıfları için artwork'ler içeren bu dosyalar oldukça eğlenceli görünüyorlar.
 
     Tahmin edersiniz ki Diablo 3 gibi çok büyük bir projede çalışıyorsanız oyunun hayranları tarafından sürekli çeşitli fikirler içeren mesajlar alırsınız. Teşekkür mesajları, tavsiyeler, yeteneklerini göstermek isteyen oyuncular vs... Aşağıda bu e-postalardan bazı örnekler bulunuyor. Tasarım ekibi, bu mesajları görmezden gelemiyor ve gelen fikirleri artwork'e dönüştürmek zorunda kalıyor çünkü bu fikirler Anthony Morhaime'in. Yani Blizzard'ın CEO'su Michael Morhaime'in oğlu. Böyle böyle fikirlerim var, yapmazsanız kovulursunuz diyor.
 
     Mesajları sırasıyla yukarıdan aşağı takip edebilirsiniz. IGN tarafından yayınlanan bu resimler dalga geçmek için yapılmadıysa tasarım ekibi gerçekten zor anlar geçirmiş olmalı. Hatta dedikleri gibi; Diablo 3'ün gecikmesinin nedeni bunlar olabilir.
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler