Diablo 3'ün Auction House'u Kapatılıyor!

17.09.2013 21:22 Samet Konuksal


    PC cephesinde senelerce beklenen, çıkışından sonra ise büyük eleştiriler alan Diablo 3, online DRM sistemiyle ve Auction House desteğiyle oyuncuların hedefi haline gelmişti. Blizzard, oyuncuların beklediği kararı biraz geç olsa da, en nihayetinde verdi. Diablo 3'teki para sistemi ve Auction House servisleri kapatılıyor!
 
    Oyunun yeni yönetmeni Josh Mosqueira'nın aldığı karara göre 18 Mart 2014 tarihinde oyundaki para sistemi(gold) ve gerçek parayla alışveriş yaptığımız mağazalar kapatılacak. Değişikliğe gerekçe olarak bu sistemlerin oyunun gerçek amacını unutturduğu gösteriliyor.
 
    Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda çıkan oyunun konsol sürümlerinde bu sistemler yer almıyordu. Belki gelecek yeni değişikliklerde Diablo 3'ün online DRM'si de kaldırılabilir. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 3 Saat önce Dishonored ve Half-Life 2 Sanatçısı Viktor Antonov Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Elden Ring Nightreign'in DLC'sinden İlk Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Marvel Rivals, Nintendo Switch 2 Konsoluna Gelebilir 4 Saat önce League of Legends GAMEON Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Haftası Tamamlandı! 16 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler