Dungeon Munchies, PS5 ve PS4'e Geliyor

28.07.2022 18:13 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Chorus Worldwide ve geliştirici maJAJa, aksiyon RPG Dungeon Munchies'in 28 Ekim'de PlayStation 5 ve PlayStation 4'e geleceğini bildirdi. Ek olarak Switch ve PC (Steam) için erken erişimden çıktığını ve son bölümünü ücretsiz bir güncellemeyle çıkardığını duyurdu.
 
Dungeon Munchies ilk olarak 5 Haziran 2019'da Steam üzerinden PC için, ardından 15 Aralık 2021'de Switch'te erken erişim olarak piyasaya sürüldü. 
 
Oyun açıklaması
 
Pişirmek ve yemek için canavarları avlayın! Devasa bir yeraltı kompleksinde canlandırıldınız ve bu tuhaf tesisten ayrılmalısınız. Ölümsüz Necro-Chef Simmer'ın yardımıyla, güvende kalmalı, beslenmeli ve çıkmanın bir yolunu bulmalısınız.
 
Dungeon Munchies, yaratıkları avlamaya, onları pişirmeye ve belirli yetenekler kazanmak için yemek yemeye odaklanan yandan kaydırmalı bir aksiyon RPG oyunudur. Yemeyi seçtiğiniz yemeklerin kombinasyonu, tüm oyun tarzınızı etkileyecektir. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? 17 Dk önce Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak! 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler