EA, Üçüncü Kez En Kötüsü Olmak İstemiyor

09.11.2013 18:21 Samet Konuksal


   Tüketici sitesi olan The Consumerist, her sene Amerika'nın en kötü firmasını seçiyor. Oyun dünyasının önemli isimlerinden Electronic Arts ise, geçtiğimiz iki senede üst üste en kötü firma seçilmişti. Electronic Arts'ın yeni CEO'su Andrew Wilson, yeni bir Golden Poo görmek istemediğini söylüyor.
 
    Riccitiello'nun istifasından sonra bu sene itibariyle firmanın CEO'su olan Wilson, "Hem müşterisi tarafından sevilen, hem de büyük para kazanan birçok şirket var. Bu şirketler seviliyor, çünkü müşterilerinin parasının ve zamanının hakkını verebiliyorlar." sözlerini söyledi.
 
   Yaptığı açıklamalarda Andrew Wilson, EA'in senelerden beri 60 doların karşılığını sunamadığından dolayı eleştirildiğini söyledi. Wilson, "Eğer iki kez üst üste böyle bir 'ödül' alıyorsanız, kötü giden bir şey var demektir. Amerika'nın en kötü firması olarak görülmek istemiyoruz. Şahsen, Amerika'nın en kötü firması olduğumuzu düşünmüyorum. Ancak böyle bir şey varsa, müşterilerimizin göndermek istediği mesaj açık. Bu işi kesinlikle ciddiye alıyoruz." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 22 Dk önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler