EverQuest Online Adventures Kapanıyor

EverQuest Online Adventures 2003 yılında PS2 için çıkmıştı.
01.03.2012 13:24 Gökhan Yılmaz

 
     Sony Online Entertainment'in artık rahatlıkla eskidiğini kabul edebileceğimiz dört adet MMO oyununu kapatacağını duyurdu. Bu oyunlar şunlar:
 
 - EverQuest Online Adventures
 - Cosmic Rift
 - Infantry
 - Star Chamber: The Harbinger Saga
 
     Uzun bir süredir devam eden bu oyunlar 29 Mart 2012 tarihinde sunucularını kapatarak oyun dünyasına veda edecekler. Sony'nin verdiği bu karar hiç de kolay olmamış ama yapımcılarının artık bir sonraki projeye geçmeleri için zaman gelmiş.
 
     Bu oyunlardan en popüleri olan EverQuest Online Adventures oyuncuları kapanmanın ardından EverQuest 1 ve EverQuest 2 için 3 aylık Gold üyelik kazanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EverQuest II Platformlar: PC Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 2 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 3 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 5 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler