FF Type Zero'nun Batı Sürümü 2011'de Hazırdı

Final Fantasy Type 0 Japonya'da büyük beğeni toplamıştı
16.11.2012 09:00 Alkan Adakaner


     Square Enix'in Japonya'da PSP için piyasaya çıkardığı Final Fantasy Type 0 hala Avrupa ve Amerika için yayınlanmadı. Square Enix yetkilileri bu konuda sessiz kalmayı yeğlerken bazı söylentiler oyunun satış beklentilerinin düşümesi nedeniyle Batı'da piyasaya çıkmadığına işaret ediyor.
 
     Seslendirme sanatçılarına dayanan bilgilere göre Final Fantasy Type 0 için yapılan yerelleştirme çabaları 2011 sonunda neredeyse bitmişti. Buna rağmen Square Enix, PSP oyunlarının Batı'da az satması nedeniyle oyunun yerelleştirme çabalarını bir anda rafa kaldırdı.
 
     Bir ara Batı'da Playstation Vita için çıkacağı söylenen Final Fantasy Type 0 büyük ihtimalle bizi daha uzun süre bekletecek. Baksanıza Final Fantasy X'in yeniden yapımında bile hala ses seda yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy Type 0 Platformlar: PSP Mobil VITA Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 7 Dk önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 1 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 5 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 6 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler