Final Fantasy Ekibinden Biri Daha Ayrıldı

25.06.2012 12:00 Ersin Kılıç


     Square'i iflasın eşiğinden kurtaran Final Fantasy serisi hala oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olarak gösteriliyor. Fakat serinin son yıllarda büyük bir kan kaybı yaşadığı da bir gerçek. Bunun en önemli nedeni ise tabi ki seride yer alan isimlerin bir bir Square Enix'in çatısı altından ayrılmasıdır.
 
     İlk olarak Hironobi Sakaguchi ve Nobuo Uematsu ayrılmıştı. Daha sonrasında bir türlü beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen seriden dönem dönem başka isimler de ayrıldı. Son ayrılık haberi ise bugün geldi. Yapılan açıklamaya göre Death Trap ve Final Fantasy 2, 3, 4 dışında Xenogears ve Chrono Cross gibi önemli yapımlarda da yer alan Hiromichi Tanaka, Square Enix'ten ayrılıyor.
 
     Final Fantasy kan kaybetmeye devam ediyor. Açıkçası serinin büyük bir hayranı olarak son umudum tabi ki Tetsuya Nomura ve onun liderliğinde geliştirilen Versus 13. O da çıkarsa tabi :)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Matrix Software Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 4 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler