GTA 5'in Multiplayer'ı Yeni Bir Çığır Açacak

14.11.2012 13:25 Erkut Köse


  Açık dünya tarzı oyunların önde gelen isimlerinden Grand Theft Auto'nun yeni oyunundan herkesin beklentileri büyük. Hal böyle olunca Rockstar Games de işi olabildiğince sıkı tutmaya çalışıyor. Bu kapsamda  GTA IV ile birlikte seriye dahil olan multiplayer modu, yeni oyunda devrimsel yeniliklerle karşımızda olmaya hazırlanıyor.
 
    Rockstar North'un başındaki isim Leslie Benzies, oyundaki yenilikleri şu şekilde tanımladı.
 
   "GTA V'de, daha önceki oyunlarda mümkün olamayan şeyleri yapmaya çalışıyoruz ve tüm oynanış elementlerini en üst noktaya taşımaya çalışıyoruz. Örneğin karakterler arası geçişler ilk kez GTA V'de bulunacak. Daha önce hiçbir zaman böyle bir imkanımız olmamıştı.
 
    Umuyoruz ki oyunun multiplayer modu, daha önce GTA 3 açık dünya tek kişilik oyunlarda nasıl bir etki yarattıysa, GTA 5 de açık dünya multiplayer oyunlar arasında aynı derece farklılık yaratacaktır."
 
    Serinin açık dünya oyunlar arasında ne kadar iyi bir konumda olduğu su götürmez bir gerçek. Eminiz Rockstar Games'in aklında yine oyuncuları şaşırtmayı başaracak bir şeyler vardır. Oyunun çoklu oyuncu modu ile ilgili bilgiler yakın zamanda bizlerle paylaşılacak. Merakla bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 2 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 4 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 5 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler