Gerçekçi görüntülerle dikkat çeken Unrecord benzeri yeni oyun geliyor

18.05.2023 17:10 Mehmet Tandoğan

 
Geçtiğimiz ay geliştirici DRAMA tarafından yayınlanan vücut kamera bakış açılı Unrecord oyunu büyük ilgi topladı. Gerçekçi görüntüleriyle dikkat çeken projenin ardından birçok geliştirici bu tarz projelere yönelmeye başladı. Unreal Engine 5 ile geliştirilen bu yapımla beraber yeni bir oyun daha boy gösterdi. Bu yeni oyunun adı ise Deppart.
 
Deppart için oynanış görüntüleri yayınlandı
 
 
 
Deppart bodycam bakış açısıyla beraber karşımıza çıkacak olan nişancı korku oyunu. N4bA geliştirilen bu yeni korku oyunu şu anda alfa sürecinde yer alıyor ve bu sürümü şu anda indirip oynayabiliyorsunuz. 
 
Bodycam tarzı oyunların yavaş yavaş artış gösterdiği bu dönemde daha çok proje göreceğiz gibi. Deppart ise bu projelerden en dikkat çekenler arasında yer alıyor. Erken geliştirme aşamasında yer alan Deppart ilerleyen zamanlarda tam bir oyun olarak karşımıza çıkmayı hedefliyor. Oyun için yayınlanan oynanış görüntüleri de dikkatleri üzerine çekiyor.
 
Peki siz bu tarz oyunları daha çok görmek istiyor musunuz? 
 
Oynanış videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler