Ghostbusters'tan Multiplayer Oynanış Videosu

"Who you gonna call? Ghostbusters!"
09.03.2011 18:08 Gökhan Yılmaz

 
     Behavior Studios tarafından geliştirilen yeni Ghostbusters oyunundan co-op oynanış görüntüleri yayınlandı. Ghostbusters: Sanctum of Slime'da dört kişi multiplayer olarak oynayabileceksiniz.
 
     Acemi bir hayalet avcısı olarak başlayacağınız bu üstten görünümlü oyunda New York City'yi ekibinizle hayaletlerden temizlemek için uğraş vereceksiniz.
 
     Atari, Sanctum of Slime'ı indirilebilir olarak satışa sunacak. 23 Mart'ta PC için çıkacak oyunun PSN sürümü ise 24 Mart tarihinde indirmeye sunulacak (XBL versiyonu ile ilgili kesin bir tarih bulunmuyor). Aşağıdan co-op tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghostbusters: Sanctum of Slime Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Wanako studios Dağıtıcısı: Atari Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, PS3 Oyunlarını PS5'e Getiriyor Mu? Steam Yaz İndirimleri ve Dahası 32 Dk önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi 1 Saat önce Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 2 Saat önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 3 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler