Gran Turismo 5'te Fiat 500 ile Tepeyi Çıkamamak

26.11.2010 01:33 Alkan Adakaner


 
    Gran Turismo 5'i oynayan oyuncular simülasyon öğelerinin ne kadar gerçekçi olduğunu görmüşlerdir. Gerçek yaşamdakine benzer bir deneyim yaşamamız için Polyphony Digital büyük bir çaba harcamış.
 
    Aşağıdaki video ise bir yandan oyunun gerçekçiliğini gözler önüne sererken (arabalardan pek anlamadığım için gerçek yaşamda da bu arabayla aynı duruma düşer miyiz emin değilim) diğer yandan ise oldukça komik.
 
    Oyundaki en yavaş arabalardan Fiat 500'ü seçen oyuncu, diğer arabalarla birlikte tepeyi çıkmayı bir türlü başaramıyor. Peki yarış nasıl bitecek? Belki de asla başaramayacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 1 Saat önce Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 3 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 4 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 5 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler