Hirai, PSP 2'nin Duyuruluş Zamanlamasına Değiniyor

1960 doğumlu Kaz Hirai, Sony'nin CEO'su konumunda.
02.02.2011 22:44 Levent Polater


 
    Sony, Playstation Blog'unda firmanın patronu Kaz Hirai ile yapılan bir röportajın videosunu paylaşmış. Bu video röportajda, Hirai NGP, nam-ı değer PSP 2'nin duyuruluş zamanlaması hakkında açıklamalarda bulunuyor.
 
    Hirai, Sony'nin bu senenin başında erkenden PSP 2'yi duyurma nedeninin daha fazla yayıncı ve yapımcıyı cihazı desteklemeye yöneltmek için olduğunu söyledi. Böylece bışı daha da kuvvetli bir görünüme bürünebilecek.
 
    Bahsi geçen videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Kaz Hirai, bu bilginin dışında genel olarak bilinenleri tekrarlıyor. Hâlen net bir çıkış tarihi ve fiyatlandırma yok. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler