Jet Set Radio Remake'ten Yeni Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

25.06.2024 14:28 Mehmet Tandoğan

 
 
İkonik bir oyun olarak karşımıza çıkan Jet Set Radio'nun şu anda yeniden yapım sürümü geliştirilme aşamasında bulunuyor. SEGA tarafından geliştirilen bu yapım için şu anda çeşitli ekran görüntüleri internete sızdırılmış durumda ve sosyal medya üzerinden bu görüntülere kolayca ulaşabiliyorsunuz.
 
2000'li yılların Jet Set Radio'su remake sürümüne kavuşuyor
 
 
Dört farklı ekran görüntüsünün sızdırıldığı bu süreçte görsellerin oyunun erken geliştirme aşamasından olduğu belirtiliyor. Bu görsellerle birlikte oyunun haritasına, ortamına, sanat tarzına ve çok daha fazlasına bir göz atabiliyorsunuz. Erken geliştirme aşamasında olduğundan dolayı görebileceğiniz unsurlar final sürümünü temsil etmiyor. Dolayısıyla değişebileceğini de göz önünde bulundurmanızda fayda var.
 
Ortaya çıkan bu görüntülerin ardından Insider Gaming, doğrulamak amacıyla SEGA şirketine ulaşmaya çalıştı ancak herhangi bir yanıt alamadı.
 
Jet Set Radio bildiğiniz üzere ilk olarak 2000 yılında Sega Dreamcast için piyasaya sürüldü. O zamandan bu yana çeşitli platformlara geldi ve bu platformlar arasında PC, Xbox 360, PlayStation 3, PS Vita, iOS ve Android yer aldı. Bu oyun, Golden Axe, Crazy Taxi, Shinobi ve Streets of Rage gibi SEGA tarafından sunulan yeniden yapımlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 4 Dk önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler