Little Nightmares Çıkış Tarihi Duyuruldu

17.01.2017 21:01 Gazali Çetinkaya

 
   Bandai Namco, Little Nightmares'ın çıkış tarihini duyurdu. Oyun kutulu ve dijital olarak PlayStation 4, Xbox One ve PC için 28 Nisan tarihinde çıkış yapacak.
 
   Ayrıca limitli "Six Edition" ise 10 santimetrelik Six figürü, kafes kutusu, çıkartma panosu ve özel poster içerecek. Ön sipariş ise “Upside-down Teapot” ve “Scarecrow Sack” maskelerini barındıracak. PlayStation 4 ön siparişinde ek olarak dijital soundtrack ve PS4 teması bulunacak. PC ön siparişinde ise ek olarak dijital soundtrack ve The Janitor wallpaper bulunacak.
 
"Seni çocukluk korkularınla yüzleştirecek tuhaflıklarla dolu karanlık bir hikaye olan Little Nightmares'e bırak kendini! Six'in Ağız'dan kaçmasına yardım et – burası, mideye indirecekleri bir sonraki avın peşinde olan ruhların yaşadığı engin, gizemli bir kanaldır... Yolculuğunda ilerledikçe, seni kaçış yolunu bulmak zorunda olduğun bir hapishaneye ve eğleneceğin bir oyun alanına sokan dünyanın en rahatsız edici oyuncak bebek evini keşfet. Hayal gücünün sınırlarını ortadan kaldırmak için içindeki çocuğu uyandır ve çıkış yolunu bul!"
 
   Paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Nightmares Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tarsier Studios Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Platform Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler