LoL'ta Lulu ve Darius'a Yeni Kostümler

14.11.2012 14:05 Ersin Kılıç


     League of Legends her geçen gün yenilikleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Türkiye sunucularının açılmasından sonra ülkemizdeki popüleritesi de artan oyunun bu sefer ki güncellemesinde yeni kostümler yer alıyor.
 
     Şahsen benim de büyük bir merakla beklediğim Darius'un yeni kostümü nihayet açığa çıktı. Darius'un bu yeni görünümü Noxus’un yıkıcı savaş gücüyle, Zaun’un teknolojik üstünlüğünü bir araya getiriyor. Kostümün satış fiyatı ise 975 RP olarak açıklandı.
 
     Oyunun sevimli şampiyonlarından biri olan Lulu ise bu kostüm ile birlikte Ejderha terbiyeciliğine soyunuyor. Lulu'nun bu yeni kostümünün fiyatı ise 1350 RP.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 4 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 5 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 6 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 7 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler