Lost Planet 3'ü Neden Spark Unlimited Yapıyor?

25.04.2013 11:19 Erkut Köse


   Lost Planet 3 duyurusunun ardından en çok merak edilen konu neden Spark Unlimited stüdyosunun bu oyunu geliştirdiğiydi. Geçmişinde çok ünlü yapımlara imza atmayan ve çok fazla oyun üzerinde deneyimi olmayan stüdyonun Lost Planet gibi sevilen bir seriyi geliştirmesi kafalarda soru işaretleri bırakmıştı.
 
   Konu hakkındaki soruları röportajda cevaplayan Capcom, oyun için bir stüdyo arayışına girdiklerini ve uzun arayışlar sonucunda da Spark Unlimited stüdyosunu seçtiklerini dile getirdi. Ayrıca başarılı stüdyoları da düşündüklerini dile getiren yetkililer, "Eğer en iyi ve en başarılı stüdyolara teklif götürseydik bu projeyi kabul etmezlerdi." sözleriyle de açıkca bu seçimin nedenini ortaya koydu.
 
   Ayrıca ilk iki oyunun geliştiricisi Capcom Osaka stüdyosundan da gelişim aşamasında destek alındığı belirtilirken, insanların düşündüğünden çok daha iyi bir oyunla oyuncuların karşılarına çıkacaklarının altı çizildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lost Planet 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Spark Unlimited Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 30 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 4 Dk önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 1 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 3 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler