MMO Olması Gereken 5 Oyun

Olmalı.. olmalı!
03.08.2011 18:43 Beril Sergün


     MMORPG yazarı bu haftaki köşesinde ilginç bir konuya değinmiş, 5 adet MMO olması gereken ya da MMO olmasını istediği oyunları paylaşmış. "Evet, gerçekten." diye düşünmeden edemiyor insan.
 
     5. Fallout: Fallen Earth her ne kadar bu konsepti benimsemiş olsa da gerçek bir Fallout MMORPG'si gibi asla olamaz. 1950'li yılların o güzel yanlarını yansıtamaz, bu yüzden kesinlikle bir Fallout MMORPG'si olmalı!
  
     4. The Halo Universe: Zaten MMO olacağı söylentileri dolanıp duran oyun hakkında çıkan bi söylentiler durmak bilmiyor, neden dursun ki? Kocaman ve detaylı bir evren yaratılmış ve MMOlaştırmaya da oldukça uygun. Özellikle şu sıralar MMOFPS'de çok atakta olmasıyla beraber kesinlikle olabilitesi var.
 
     3. Deus Ex: Gelecek teması ve özelliklerini bionik silahlarla güçlendirebilen bir dünyada MMO mu? Tabii ki mümkün. Karakterin gelişimi, stealth elementleri ve hikayesiyle bence kesinlikle MMO olabilir.
 
     2.  Red Dead Redemption: Kesinlikle MMO dünyasına renk getiren bir yapım olur. Oyunu online oynayan herkesin, özellikle MMO hayranıysa kendi dükkanını açmak ya da kendi topladığınız eşyaları değerlendirmek istemedi ki? Bunu firma çok iyi kullanabilir ve mükemmel değişik bir MMORPG yaratabilir.
 
     1. The Elder Scrolls: Hala neden MMORPG olmadığını anlamadığım bir oyun serisi. Herşeyiyle güzel, herşeyiyle RPG sadece MMO değil.
 
     Mass Effect'in listede olmayışı sizi olduğu kadar beni de üzdü. Bunu da ekleyeyim.
 

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler