Microsoft, E3'te Forza 4 İçin Yine Sunum Yapacak

Kinect destekli Forza 4, ağızları açık bırakan bir oynanışa sahip
17.05.2011 17:31 Levent Polater

 
    Microsoft'un diğer Sony ve Nintendo gibi E3'e en sıkı gelişmelerini sakladığını biliyoruz. Nintendo, yeni ev konsolunu tanıtırken, Sony ve Microsoft sıradaki exclusive oyunlarına ağırlık verecek gibi duruyor. Xbox 360'ın Kinect destekli Forza Motorsport 4'ü için geçtiğimiz E3'te kısa bir sunum yapılmış ve bu gösteri taraflı tarafsız herkesin ağzını açık bırakmaya yetmişti.
 
    Alınan bilgilere göre Microsoft, önümüzdeki haftalarda düzenlenecek yeni E3 toplantısındaki gösterisinde de Forza 4 için bir sunum düzenleyecek. Bu gerçekten heyecan verici bir rapor.
 
    8 Haziran Çarşamba günü yapılacak olan Microsoft E3 basın toplantısı Forza 4'ün de onaylanmasıyla böylelikle daha heyecanlı bir sunuma davetiye çıkaracağa benziyor. E3'ün nabzını biz tutacağız, Forza 4'ü bu sunumunu merak ediyorsanız, yine gözünüz kulağınız bizde olsun. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 1 Saat önce Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 3 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 4 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 5 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler