ModernWarfare3.com, Battlefield 3'e Yönlendiriyor

Aradaki rekabet ilginç bir şekilde devam ediyor.
12.07.2011 13:23 Ersin Kılıç


     Activision ve EA Games'i her fırsatta karşı karşıya getiren Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Battlefield 3 oyunları için ilginç bir gelişme daha yaşandı. Modern Warfare 3 sitesi DICE imzasını taşıyan Battlefield 3'e yönlendirilmiş.
 
     Her ne kadar bu site Modern Warfare 3'ün resmi sitesi olmasa da site isminin modernwarfare3.com olması olayı trajı komik bir hale sokmuş. Sitenin kim tarafından alındığı ise belli değil. 2009 yılında alınan domain adresinin kullanım süresi ise 2013 yılına kadar. Aslında konu kim tarafından alındığından çok Activision'un bu adresleri nasıl boş bıraktığı olmalı. Battlefield hayranı bir oyun sever bile işe esprili yaklaşmak için bu yöntemi uygulamış olabilir.
 
      Modern Warfare serisinin olası oyunları için adreslere baktığımızda ise 4 ve 5'in dahil alındığını görüyoruz. Bu da demek oluyor ki ilerleyen yıllarda benzer haberler ile karşınıza çıkabiliriz. Battlefield 3 sitesine yönlendirmeli modernwarfare3.com'a buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler