Mojang, Minecraft'ın "Sonunda" Tıkandı

Minecraft, şimdiye dek birçok yeni güncellemeyle ayakta tutuldu.
31.10.2011 00:29 Levent Polater

 
    Mojang'ın Minecraft'ın final sürümünü 11 Kasım'da çıkaracağını biliyoruz. Tarihler de 31 Ekim'i gösterdiğine göre oyunun neredeyse tamamlanmış olması gerekiyor. Mojang'dan Jens Bergensten'in açıklamasına göre oyun, yapım sürecinin gerçekten de sonundaymış.
 
    İşin garip tarafı Bergensten, Twitter'dan oyunun sonunu nasıl getirecekleri konusunda kafa patlattıklarını belirtmiş ve mesajından anladığımız kadarıyla da biraz tıkanmışa benziyorlar. Bergensten, Twitter'daki mesajında "Hala bölüm sonu canavarı savaşı ve bunun sonuçlarıyla uğraşıyoruz" diyerek oyunun çıkış tarihine yetişemeyeceği dürtüsünü yaratıyor.
 
    Gerçekten Minecraft gibi bir oyunun sonu nasıl olabilir? Mojang'ın nasıl bir iş çıkaracağını çok merak ediyorum. Son konusunda sizin herhangi bir fikriniz var mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 44 Dk önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 2 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 3 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler