Nintendo, Eternal Darkness'tan Vazgeçmiyor

Eternal Darkness tam bir şaheserdi
16.03.2013 18:20 Alkan Adakaner


     Gamecube'ün sanat eserleri arasında yer alan Eternal Darkness: Sanity's Requeim'in bir devam oyununun çıkması oyuncuların en büyük isteklerinden biri. Nintendo şu ana kadar herhangi bir duyuru yapmasa da bu markadan vazgeçmedi.
 
    Nintendo Amerika, Eternal Darkness isminin haklarını elinde tutmak için 20 Aralık 2012 tarihinde 5. kez uzatmış. Bunun anlamı Nintendo'nun Eternal Darkness markasından vazgeçmediğidir diyebiliriz. Gamecube için piyasaya çıkan Eternal Darkness: Sanity's Requeim'in Metacritic ortalamasının 92 olduğunu da belirtelim.
 
     Silicon Knights tarafından geliştirilen oyunun devamı ise geliştirici stüdyonun zor günler yaşaması nedeniyle iptal edilmişti. Bakalım Nintendo'nun Retro Studios gibi yetenekli geliştiricileri Eternal Darkness'a el atacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler