"PC Her Zaman Yeniliklerin Mekanı Olacak"

30.10.2010 00:14 Talha Aynacı

 
 
     Thief: The Dark Project, System Shock 2, Tribes: Vengeance, Freedom Force ve Bioshock ile  video oyun endüstrisinin önde gelen tasarımcıları arasında yer alan Ken Levine, PC Oyunculuğu Haftası kapsamında Kotaku'ya misafir editör olarak katılarak bazı soruları cevapladı.
 
     PC ve PC oyunculuğu üzerine bir yorumda bulunan Ken Levine; oyun dünyasında önemli oyun yapımcılarının PC'ler de doğduğunu dile getirdi ve konu hakkındaki düşüncelerini şu şekilde devam ettirdi:
 
"PC'lerin geleceğinde ne var ? Sosyal oyunlar ? MMO'lar ? Web tabanlı bedava oyunlar ? Biliyorsam ne olayım ! Ancak şunu çok iyi biliyorum: PC, tüm önemli oyun geliştiricilerinin doğduğu - hatta çok önemli konsol oyunu geliştiricilerinin de doğduğu - bir platform. Halo, Mass Effect, Call of Duty...PC oyun yapımcıları ilk sıradadır ve en uç fikirler hep PC üzerinde doğar çünkü geçmeniz için önünüzde bulunan engel çok yüksel değildir."
 
     Ken Levine, PC üzerinde oyun yapma fikrinin konsollarda yapmaktan daha kolay doğduğunu söyleyerek, düşüncelerini şu sözlerle tamamladı:
 
" Eğer geleceğin oyunlarının nasıl olacağını düşünüyorsanız, bir PC edinin. Dikkat edin, çünkü masanızın üstünde kristal bir top duruyor."
 
     Ken Levine ve ekibi Irrational Games, 2012'de çıkması beklenen, oyun dünyasının muhtemel yeni kült eseri Bioshock : Infinte üzerinde çalışıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 1 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 3 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler