PS3 Oyunları İçin Türkçe Altyazı İsteği Kotaku'da

18.03.2010 04:10 Alkan Adakaner

       
  
 
      Playstation 3'ün en önemli oyunları arasında bulunan Heavy Rain için Donanımhaber forumlarındaki üyelerimiz Türkçe altyazı için bir araya gelmişti.
 
     Film tadındaki bu oyuna Türkçe altyazı isteğine doğru düzgün bir yanıt hala verilebilmiş değil, fakat ümidi kesmemekte yarar var.
 
     Resmi Playstation Blog'undaki Playstation 3 için Türkçe Altyazı isteği dünyanın en çok ziyaret edilen oyun sitelerinden Kotaku'ya haber oldu. 
 
     Dünyanın en büyük sitelerinden birisine "nasıl olursa olsun haber olmaları" bu grubun sesini bir şekilde duyurduğunu gösteriyor.
 
     Playstation 3 için Türkçe altyazılı oyun isteğini doğal bir hak olarak görüyorsanız siz de bu gruba destek verebilirsiniz. Tam adres aşağıdaki gibidir.
 
http://share.blog.us.playstation.com/ideas/2010/03/17/we-want-turkish-subtitles-for-ps3-games/
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler