PS Vita için Samurai & Dragons Duyuruldu

07.12.2011 08:34 Alkan Adakaner


     Sega, Playstation Vita için yeni bir oyunun duyurusunu yaptı. Famitsu dergisinde duyurulan bu oyunun adı ise "Samurai & Dragons". Sanırım oyunun adına bakarak bile ne tür bir şeyin bize beklediğini anlamak mümkün.
 
       Gelen bilgilere göre Samurai & Dragons tasarımcısı daha önce Yakuza, Jet Set Radio ve Panzer Dragoon oyunlarında çalışan Masayoshi Kikuchi. Bu tecrübeli kişinin ellerinde şekillenen oyun farklı özellikler de sunacak.
 
     Açıklamalara göre oyunda 4 kişilik co-op mod bulunacak ve arkadaşlarımızla birlikte temizlediğimiz her zindanın sonunda bir boss mücadelesine gireceğiz. Samuraylar bakalım Ejderler karşısında ne kadar başarılı olacak?
 
     Samurai & Dragons'u özel yapan şeylerden birisi ise kendi şehrimizi kurabilecek olmamız. Bir şehir kurduktan sonra burasını operasyonlarımızın merkezi yapabileceğiz. Büyük ihtimalle bu şehri inşa ederken zindanlarda bulduğumuz altınları (para-puan adı artık her neyse) kullanmamız gerekecek.  
 
     Şu ana kadar oyunun net görüntüleri yayınlanmadı. Buna rağmen kötü kalitede de olsa bir dergi taramasını aşağıda bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler