Rock Band: Led Zeppelin mi Geliyor?

08.05.2012 11:22 Erkut Köse


   Harmonix'in gelişticiliğini üstlendiği Rock Band serisi daha önce The Beatles, Green Day ve The Blitz gibi efsaneleşmiş grupların oyunlarına ev sahipliği yapmıştı. Ancak firma, bu oyunlardan sonra uzun bir süre sessiz kaldı.
 
   Şimdi ortaya çıkan ilginç bir detay ise Led Zeppelin hayranlarını heyecanlandıracak nitelikte. Fiona DeSouza adlı Film editörünün bir firmaya gönderdiği özgeçmiş ilginç bir ayrıntıyı da gözler önüne serdi. Zira DeSouza'nın daha önce üzerinde çalıştığı yapımlar arasında Rockband: Led Zeppelin isimli bir proje de bulunuyor. Konu ile ilgili herhangi bir resmi açıklama ise gelmiş değil.
 
  Umarız bu dedikodu doğru olur ve Rock müziğin öncü gruplarından Led Zeppelen'in efsaneleşmiş parçalarını çalma şansına erişiriz.  Eğer CV'yi merak ediyorsanız buradan inceleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock Band 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Harmonix Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 2 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 3 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 5 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler