Saints Row IV'ten İlk Görseller Yayınlandı

15.03.2013 17:48 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz saatlerde bir videoyla birlikte duyurusuna tanıklık ettiğimiz Saints Row IV'le ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Serinin yeni dağıtımcısı Deep Silver, oyundan yeni görselleri ve bazı bilgileri paylaştı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Saints Row IV, hikaye açısından üçüncü oyunun direkt olarak devamını işleyecek. Serinin en çılgınca oyunu olacak olan Saints Row IV'te yeni geliştirmeler, araçlar, özel güçler yer alacak. Saints Row IV'ün çıkış platformları olarak PC ve bu nesil konsollar gösteriliyor. Firmadan yeni nesille ilgili herhangi bir söz çıkmış değil.
 
    Saints Row serisi önceki oyunlarıyla birlikte çoğu oyuncunun gönlünde hatrı sayılır bir yere sahip olsa da, Saints Row IV serinin hayran kesimi için şimdiden bir 'ek paket' izlenimi oluşturmuş durumda. Bu konuyu aşağıdaki görsellerden de görebilirsiniz. Üçüncü oyun ile dördüncü oyunu yan yana koyduğumuzda özellikle grafik açısından pek fazla bir değişiklik göze çarpmıyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 2 Dk önce The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor 1 Saat önce Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 5 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler