Sledgehammer'ın Call of Duty Oyununa Ne Oldu?

Sledgehammer'ın Web sitesinde bir Call of Duty oyunu üzerinde çalıştıkları açıklanmıştı
26.06.2011 08:03 Alkan Adakaner


     Call of Duty serisinden çok yüksek miktarda gelir elde eden Activision, Infinity Ward'taki sorunlardan sonra Sledgehammer Games'i kurmuştu. Bu sayede serinin 3 geliştirici stüdyosunun olmasını (diğeri de Treyarch) sağlamıştı. 
 
    Şu sıralar geliştirilen Call of Duty: Modern Warfare 3'ün ana yapımcısı Infinity Ward olarak açıklanmıştı. Sledgehammer Games de bu projede onlara yardım ediyor. Peki Sledgehammer'ın oyunu yok muydu?
 
     Activision'ın pazarlamadan sorumlu başkanı Eric Hirshberg bu stüdyo hakkında "Tek söyleyebileceğim şu an %100 olarak Modern Warfare 3'e odaklandıkları" sözleriyle kaçamak bir yanıt verdi.

     Sledgehammer'ın aslında Call of Duty dünyasında geçen bir aksiyon-macera oyunu üzerinde çalıştığını ve bu oyunu hala oynamak istediğini belirten Hirsbergh, umutlarımızı sürdürmemizi sağlıyor.
 
     Modern Warfare 3'ten sonra Sledgehammer Games projesinin başına dönecek gibi görünüyor. Sanırım Infinity Ward'un kan kaybı yaşaması nedeniyle şimdilik MW 3'ün geliştirme aşamasında bulunmalılar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 9 Dk önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 2 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 3 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler