Sleeping Dogs'un Çıkış Videosu Yayında!

Mekanlara akmaya hazırız.
10.08.2012 17:37 Levent Polater


    United Front Games, uzun ve sancılı Sleeping Dogs yapım sürecini en sonunda sonlandırmak üzere, son rötuşlar atıldı, oyun fırına verildi ve dağıtılmaya hazır, e geriye ne kaldı? Çıkış videosu tabi ki!
 
    Çin'in yer altı şebekelerini çökertmekle görevli gizli bir polis olan Wei Shen'in pabuçlarına gireceğimiz Sleeping Dogs, 17 Ağustos tarihli çıkışına tamamen hazır. Son 1 hafta kala oyunun PC sürümünün konsollara göre daha iyi görsellik sunacağı belirtilmiş ve sistem gereksinimleri de gözler önüne serilmişti.
 
    PC, PS3 ve Xbox 360 için aynı tarihte çıkışını yapacak olan Sleeping Dogs'un çıkış videosu karşınızda. Oyunun heyecanlı sahnelerinden nefis bir fragman yapılmış:

Parça: The Heavy - What Makes a Good Man?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sleeping Dogs Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 1 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 3 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 4 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler