Sonic & Sega All-Stars Racing'e Yeni Karakterler

13.01.2010 00:21 Alkan Adakaner

Sega Dreamcast'i kullananların oldukça yakından bileceği 2 oyunun karakterlerinin de Sonic & Sega All-Stars Racing'e katılacakları ortaya çıktı.
 
Crazy Taxi'den B.D Joe ve Space Channel'dan Ulala'nın katılımıyla Sega'nın yarış oyununun iyice şenleneceğini söyleyebiliriz.
 
Sonic ekibinin yanı sıra Shenmue'dan Ryo Hazuki, Super Monkey Ball'dan AiAi, Jet Set Radio'dan Beat'in yanı sıra Alex Kidd, Billy Hatcher gibi diğer önemli karakterler de bu yarış oyununda bulunacak.
 
Oyunun yeni bir videosu da yayınlandı. Bu video'da Crazy Taxi'den B.D. Joe ve Space Channel 5'ten Ulala'yı da görmeniz mümkün.
 
 Not: youtube videosudur.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic & SEGA All-Stars Racing Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Summer 2024 Swiss Etabı Eşleşmeleri Belli Oldu! 04 Ağustos Little Nightmares Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 04 Ağustos BLAST Premier: Fall Groups 2024 CS2 Turnuvası Tamamlandı! 04 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 04 Ağustos Gothic Remake İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 04 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler